BOSS Newsletter říjen 2010

Obálka BOSS Newsletteru říjen 2010 Třetí číslo newsletteru si vysloužilo nový grafický háv. Původní čistě bílá podoba se nám nelíbila  a chtěli jsme ji oživit, takže se grafici vyřádili a my se pokusili vybrat tu variantu, která nám přišla nejlepší. Uvidíme.

Tentokrát píšeme o spolupráci BOSSe s dalšími systémy, které ve firmě zcela určitě používáte. Cílem je ukázat, že oddělené systémy, kde v každém je kousek, nejsou úplně to pravé a že BOSS může fungovat napříč nimi.

Další část je věnována modulu Dovolených, ve kterých se žádá nejenom o dovolené ale o libovolné typy nepřítomností, kde každý z nich může mít jiný systém schvalování nebo počet dnů, které je možné čerpat. Modul představujeme v jeho nové verzi, která výrazně zlepšuje schvalování nepřítomností a poskytuje schvalovatelům maximum potřebných informací na jednom místě.

Pomocí videa se pak ještě jednou vrátíme k TREXu.

Máme také novou referenci na náš nový modul pro evidenci Smluv a nakonec zveme na konferenci (kterou stejně už nestihnete :-))

Modul pro zpracování smluv v systému BOSS byl první aplikací pro elektronické schvalování ve vydavatelství RINGIER ČR. Příjemně nás překvapil okamžitý přínos po nasazení aplikace a její vstřícné přijetí ze strany uživatelů. V současné době aktivně zvažujeme nasazení dalších modulů pro elektronickou správu interních procesů. (Jindřich Pavel, vedoucí projektu, RINGIER ČR)

Odkaz na stažení: BOSS Newsletter říjen 2010.pdf

Leave a Reply