BOSS Newsletter srpen 2010

Obálka BOSS Newsletteru srpen 2010 Člověk by až nevěřil jaká je vždycky práce se stvořením dvou stránek textu. Napsat to není až takový problém, ale pak to vypilovat, pokrátit či prodloužit tak, aby to přesně vyšlo na dvě stránky a současně to bylo alespoň trochu čtivé a k věci.

Snad se nám to podařilo i u druhého čísla, ve kterém se věnujeme nasazení BOSSe v rámci Microsoft SharePointu, představujeme naše řešení TREX (o kterém jsem již psal), pomocí videa se vracíme k modulu Správa sdílených složek a chlubíme se referencí na tento modul.

Správa sdílených složek je jediným nám známým řešením schopným udělat absolutní pořádek v oprávněních na sdílených složkách při zachování maximální svobody a jednoduchosti pro uživatele. Navíc je možné rozšíření i o správu oprávnění pro aplikace bez zásahu IT. Pokud si dáte tu práci a pochopíte logiku aplikace, objevíte také její kouzlo. (Radovan Čížek, Pražské služby)

Odkaz na stažení: BOSS Newsletter srpen 2010.pdf

A já teď akorát musím vymyslet, zda sem budu dávat celé newslettery nebo to vždy rozporcuji na jednotlivé moduly. Respektive zda tady nebudu dávat popisy modulů tak jak budou vznikat. Nebo jestli je budu dávat jenom na vznikající produktový web. Nebo … ale to je vlastně jedno.

Leave a Reply